VSI 24 este noul serviciu de asistenţă rutieră oferit de VSI Express şi partenerii săi.

VSI Express pune la dispoziția clienților săi servicii de asistență rutieră atât pentru autocamioane de mare tonaj, autocare, utilaje cât şi pentru autoturisme.

Dispunem de o flotă completă atât de maşini pentru intervenţii rapide cât şi platforme pentru transport cu ajutorul cărora oferim servicii de recuperare autovehicule grele, remorci şi turisme. Echipa noastră este formată din personal specializat pentru a acţiona prompt şi în condiţii de maximă siguranţă. Dispunem şi de spaţiu de depozitare atât pentru bunurile recuperate cât şi pentru marfa transportată.

SERVICUL DE TRACTARE/RECUPERARE CAMIOANE este susţinut de două autospeciale Scania si o autospecială Volvo, dotate cu sisteme de ultimă generaţie, pentru a evita avarierea suplimentara a bunurilor asupra carora se intervine, şi de o echipă de 24 de angajaţi gata să rezolve orice impediment apărut.

SERVICE-ul MOBIL poate reduce drastic costurile dumneavoastră de reparaţie, echipa noastră de profesionişti fiind pregătiţi permanent să intervină şi să rezolve cât mai eficient problemele dumneavoastră tehnice la faţa locului.

Fiind susţinut de o reţea de service-uri naționale și internaționale, vă putem asigura de rezolvarea problemelor dumneavoastră cu prioritate datorită partenerilor noştri.

Camioanele, autoturismele, sau bunurile asupra cărora aveţi nevoie de intervenţie, pot fi tracatate atât către cel mai apropiat service din reţeaua noastră cât şi către orice altă locaţie solicitată de dumneavoastră atât în ţară cât şi internaţional.


Call Now ButtonSună acum la VSI 24