Depanare la locul evenimentului

Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de către o echipa de intervenție la locul evenimentului.

Contactează-ne

Tractare autoturism

Este serviciul de transport al autovehiculului avariat către o unitate reparatoare din rețeaua VSI24 sau pe care o alegeți dvs.

Contactează-ne

Tractare motocicletă/atv

Este serviciul de transport al motocicletei sau ATV-ului avariat către o unitate reparatoare sau pentru relocarea lor.

Contactează-ne

Tractare camion

Este serviciul de transport al mașinii de mare tonaj avariat către o unitate reparatoare din rețeaua VSI24 sau pe care o alegeți dvs.

Contactează-ne

Tractare semiremorcă/remorcă

Este serviciul de transport al semiremorcii sau remorcii avariate către o unitate reparatoare din rețeaua VSI24 sau pe care o alegeți dvs.

Contactează-ne

Tractare autocar/microbuz

Este serviciul de transport al autocarului sau microbuzului avariat către o unitate reparatoare sau pentru relocarea lor.

Contactează-ne

Asistență în caz de accident

Este serviciul prin care VSI24 furnizează consultanță, asistență telefonică pentru situația în care dumneavoastră sunteți implicat intr-un accident.

Contactează-ne

Asistență tehnică telefonică

Este serviciul prin care VSI24 furnizează informații tehnice despre autovehiculul dumneavoastră în diverse situații în care autovehiculul nu funcționează normal.

Contactează-ne

Parcare

În situația în care autovehiculul trebuie să aștepte reparația, tractarea sau repatrierea acesta va fi parcat. Serviciul nostru include spații securizate pentru vehicule grele, camioane și autoturisme.

Contactează-ne

Închiriere macara

Pentru ca fiecare client să beneficieze de rapiditate în execuție și randament sporit, punem la dispoziție serviciul de închiriere automacara autorizat ISCIR, cu deservenți calificați și experimentați.

Contactează-ne

Transbordare marfa

Este serviciul prin care VSI24 asigură transportul și manipularea mărfii cu mijloace propii către o locație intermediară în vederea depozitării sau la o destinație aleasă de dumneavoastră.

Contactează-ne

Depozitare

Este serviciul prin care VSI24 furnizează în condiții de siguranță spații speciale de depozitare pentru marfa dumneavoastră. Acest serviciu este disponibil pentru orice tip de marfă.

Contactează-ne
Call Now ButtonSună acum la VSI 24